Prietenii APAH-RO din Giurgiu, membrii ai Asociației Bolnavilor de Cancer și Hepatită (ABCH) s-au mobilizat exemplar în 28 iulie 2013, de Ziua Mondială împotriva Hepatitei și au desfășurat activități extrem de utile comunității.

Astfel, după cum ne-a prezentat președintele ABCH, Georgiana Crețu, echipa de voluntari a fost împărțită în patru grupe, cu sarcini bine stabilite.

Prima grupă a avut sesiunea de informare asupra afecțiunilor hepatice și a căilor de transmitere a virusurilor hepatitice, în Penitenciarul de maxima siguranță din localitate, unde au participat în jur de 100 de persoane lipsite de libertate.

A doua grupă a avut discuții libere și a distribuit materiale informative ale APAH-RO în toate secțiile Spitalului Județean Giurgiu.

A treia grupă a distribuit materiale informative în cabinetele de cosmetică și tatuaj.

A patra grupă s-a ocupat cu un sondaj de întrebări printre cetățeni despre bolile hepatice, participanții fiind premiați cu produse AVON – colaborator in acțiunea de la Giurgiu.

SONY DSCSONY DSCSONY DSC

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit